Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g kale, ribs removed and leaves cut into pieces
- 80 g fresh silverbeet, ribs removed and leaves cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g leek (white and light green parts only), cut into slices
- 20 g coconut oil
- 200 g sweet potato, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 20 g lemon juice, plus extra as needed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 655.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestrone
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Tuscan bean soup
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Vegetable soup
35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Spicy cauliflower soup
20min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30 min
Tuscan bean soup
30 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Pulse and pumpkin curry
30 min