Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g kale, ribs removed and leaves cut into pieces
- 80 g fresh silverbeet, ribs removed and leaves cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g leek (white and light green parts only), cut into slices
- 20 g coconut oil
- 200 g sweet potato, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 20 g lemon juice, plus extra as needed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 655.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Spicy cauliflower soup
20min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Spiralised vegetable soup
9 Std.
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Pulse and pumpkin curry
30min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Blended mixed vegetable soup
45min