Urządzenia i Akcesoria
Risotto with lemon, thyme and feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
851.5 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
2008.3 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Risotto verde
45 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Asparagus risotto
40 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Classic mushroom risotto
30 min
Milanese risotto
25 min