Urządzenia i Akcesoria
Cheesy roasted vegetable muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 pieces
Składniki
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
zucchini cut into pieces (4 cm)100 g
-
salted butter cut into pieces (2cm), room temperature125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
self-raising flour300 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
dried chilli flakes optional½ tsp
-
fresh baby spinach60 g
-
mixed vegetables roasted (leftovers eg pumpkin, onion, capsicum, potato, zucchini) cut into pieces (2-4 cm)200 g
-
feta cheese coarsely crumbled60 g
-
cherry tomatoes (opcjonalnie) cut in halves, to garnish12
-
butter to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1226.2 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2105.6 kJ /
503.3 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Berry mojito mocktail
5 min
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4 godz. 30 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Date and oat milk
20 min
Date and Nut Balls
20 min
Allergen Free Melted Chocolate
10 min
Steamed peas and sweetcorn (9 months+)
15 min
Vegan Bolognese
Brak ocen
Hand Roll Sushi
1 godz.
Portuguese bread
3 godz. 30 min