Urządzenia i Akcesoria
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Spinach patties
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)90 g
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith (optional)1 - 2 pieces
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
ricotta drained250 g
-
sea salt1 pinch
-
ground nutmeg to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
plain flour90 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried oregano1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
964.2 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
3211 kJ /
767.5 kcal
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
20.1 g
Węglowodany
58.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Melanzane parmigiana
2h 5min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Beetroot risotto
35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Mashed pea and corn slice
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min