Urządzenia i Akcesoria
Eggplant cannelloni
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
eggplant cut into thin long slices (approx. 3 mm)600 g
-
extra virgin olive oil spray
Filling
-
cauliflower broken into florets130 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
eschalot cut into halves40 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
celery cut into pieces1 stalk
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
tomato paste10 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tbsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Sauce
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil10 g
-
canned tomatoes400 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ricotta (see Tips)200 g
-
bocconcini sliced150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
593.9 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
1326.1 kJ /
315.7 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
One whole cauliflower
45 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Mushroom quinotto
30 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Smoky Mexican bean soup
35 min