Urządzenia i Akcesoria
Eggplant cannelloni
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
eggplant cut into thin long slices (approx. 3 mm)600 g
-
extra virgin olive oil spray
Filling
-
cauliflower broken into florets130 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
eschalot cut into halves40 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
celery cut into pieces1 stalk
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
tomato paste10 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tbsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Sauce
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil10 g
-
canned tomatoes400 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ricotta (see Tips)200 g
-
bocconcini sliced150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
593.9 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
1326.1 kJ /
315.7 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Curried cauliflower salad
40 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Mushroom stroganoff
20 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.