Urządzenia i Akcesoria
Lupin with broad bean salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Salad
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
lupin flakes (see Tips)150 g
-
water1500 g
-
frozen broad beans250 g
-
asparagus cut into pieces (3 cm)1 bunch
-
chilled water
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
watercress40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices4
-
lemon zested and juiced½
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Dressing
-
extra virgin olive oil30 g
-
grapeseed oil50 g
-
caster sugar1 tsp
-
mustard powder (gluten free)¼ tsp
-
white wine vinegar50 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
feta cheese broken into pieces100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568.4 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
2175 kJ /
517.8 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
25.1 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto crackers
1 godz.
Mushrooms with pistachio butter
35 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Coconut and maca hot chocolate
24 godz. 15 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min