Urządzenia i Akcesoria
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
Five spice powder
-
Szechuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Duck
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic clove1
-
long red chilli (opcjonalnie) deseeded if preferred½ - 1
-
duck breasts, skin on2
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
soy sauce2 tbsp
-
Asian greens cut into pieces100 g
-
broccolini cut into thirds50 g
-
honey2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
fresh mushrooms cut into slices4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1058.3 mg
Białko
37.4 g
Kalorie
1525.8 kJ /
364.7 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 godz. 30 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Layered lamb curry
1 godz.
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min