Urządzenia i Akcesoria
Citrus seafood salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Dressing
-
orange zest and juice1
-
lemon zest and juice1
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh green chilli cut into halves½
-
sweet chilli sauce1 tbsp
-
fish sauce30 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices2
-
rice wine vinegar2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
raw sugar to taste1 pinch
Salad
-
water500 g
-
white fish fillet cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh boneless salmon fillet cut into pieces (3 cm)500 g
-
raw prawns peeled or with tails intact300 g
-
olive oil for frying1 - 2 tbsp
-
scallops with or without roe, cut into halves300 g
-
fresh baby spinach leaves or mixed salad greens100 g
-
red onion cut into thin slices½
-
fresh herbs for garnishing
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1230.5 mg
Białko
81 g
Kalorie
2857 kJ /
680 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Salmon niçoise salad
35 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Asian chicken noodle salad
45 min