Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 1 orange, zest and juice
- 1 lemon, zest and juice
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ fresh green chilli, cut into halves
- 1 tbsp sweet chilli sauce
- 30 g fish sauce
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 2 tsp rice wine vinegar
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch raw sugar, to taste
Salad
- 500 g water
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (3 cm)
- 500 g fresh boneless salmon fillet, cut into pieces (3 cm)
- 300 g raw prawns, peeled or with tails intact
- 1 - 2 tbsp olive oil, for frying
- 300 g scallops with or without roe, cut into halves
- 100 g fresh baby spinach leaves, or mixed salad greens
- ½ red onion, cut into thin slices
- fresh herbs, for garnishing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2857 kJ / 680 kcal
- Białko
- 81 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1230.5 mg
Alternatywne przepisy
Fish with ginger lime sauce
35min
Asparagus and broad bean salad
25min
Wasabi mayonnaise
10min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Goi muc (squid salad)
45min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Hearty seafood chowder
1h