Urządzenia i Akcesoria
Citrus seafood salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Dressing
-
orange zest and juice1
-
lemon zest and juice1
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh green chilli cut into halves½
-
sweet chilli sauce1 tbsp
-
fish sauce30 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices2
-
rice wine vinegar2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
raw sugar to taste1 pinch
Salad
-
water500 g
-
white fish fillet cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh boneless salmon fillet cut into pieces (3 cm)500 g
-
raw prawns peeled or with tails intact300 g
-
olive oil for frying1 - 2 tbsp
-
scallops with or without roe, cut into halves300 g
-
fresh baby spinach leaves or mixed salad greens100 g
-
red onion cut into thin slices½
-
fresh herbs for garnishing
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1230.5 mg
Białko
81 g
Kalorie
2857 kJ /
680 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Sicilian prawn salad
40 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min
Garlic prawns
25 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min