Urządzenia i Akcesoria
Sunday lamb roast (MEATER®)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
anchovy fillet6
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted green olives40 g
-
garlic cloves3
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
854 mg
Białko
78.3 g
Kalorie
4766.9 kJ /
1135 kcal
Tłuszcz
84.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
31.9 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn saganaki with feta
35 min
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Chilli beef with lemon feta
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Turmeric fish
30 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Beef ragu
1 godz. 25 min