Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Białko
- 78.3 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 84.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 31.9 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 854 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Simple steamed salmon
30 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Bolognese sauce
40 Min
Beef and beer pie
1h 40 min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min