Urządzenia i Akcesoria
Sunday lamb roast (MEATER®)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
anchovy fillet6
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted green olives40 g
-
garlic cloves3
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
854 mg
Białko
78.3 g
Kalorie
4766.9 kJ /
1135 kcal
Tłuszcz
84.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
31.9 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Honey, soy and mustard marinade
5 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Garlic prawns
25 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Beef ragu
1 godz. 25 min