Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)

Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)

4.5 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions

Składniki

Chicken
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • brown onion cut into wedges (1 cm)
    200 g
  • ripe tomatoes cut into wedges
    150 g
  • roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
    300 g
  • fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into pieces
    1 - 2
  • paprika
    2 tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • dried oregano
    1 ½ tsp
  • red wine vinegar
    20 g
  • white sugar
    15 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • skinless chicken thigh fillets
    800 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
Rice
  • long grain white rice
    300 g
  • water
    800 g
  • salt
    1 tsp
  • lemon cut into wedges, to serve (optional)
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 690.2 kcal / 2899 kJ
Białko 43.2 g
Tłuszcz 23.6 g
Węglowodany 74.6 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Sód 1766.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...