Urządzenia i Akcesoria
Spiced lamb roast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 29 godz. 50 min
12 portions
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
brown onion cut into quarters250 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato paste120 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into quarters2
-
salt1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
430.2 mg
Białko
45.2 g
Kalorie
1625.5 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Spiced coriander prawns
25 min
Ginger paste
15 min
Garlic paste
20 min
Garam masala powder
5 min
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Tandoori chicken
45 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min
Lamb korma
4 godz.