Urządzenia i Akcesoria
Spiced lamb roast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 29 godz. 50 min
12 portions
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
brown onion cut into quarters250 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato paste120 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into quarters2
-
salt1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
430.2 mg
Białko
45.2 g
Kalorie
1625.5 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Chicken in yoghurt
30 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Lamb korma
4 godz.
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Layered lamb curry
1 godz.
Curry lamb cutlets
1 godz.
Balti coconut fish curry
50 min
Chicken korma
45 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Coconut lamb curry
2 godz.