Urządzenia i Akcesoria
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
pitted dates80 g
-
quinoa100 g
-
coconut milk150 g
-
water150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pure maple syrup to taste (optional - see Tips)1 - 2 tbsp
-
slivered almonds toasted, to serve (optional)
-
fresh raspberries to serve (optional)
-
shredded coconut to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.6 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
2267.6 kJ /
539.9 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
74.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Pear berry cereal
10 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Iced four-spice latte (Post-natal)
2 godz. 10 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Avocado and banana popsicles
4 godz. 5 min
Buckwheat Porridge
25 min
Orange and mango chia pudding
3 godz. 15 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min
Coconut quinoa with sticky mango
30 min
Almond and date bars
2 godz. 15 min