Urządzenia i Akcesoria
Vegan custard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean seeds scraped1
-
cornflour2 ½ tbsp
-
filtered water2 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.6 g
Kalorie
814.4 kJ /
193.9 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan gravy
40 min
Stretchy melty cheese
20 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Chilli con tempeh
20 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Raw chocolate snaps
1 godz. 5 min
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min