Urządzenia i Akcesoria
Vegan custard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean seeds scraped1
-
cornflour2 ½ tbsp
-
filtered water2 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.6 g
Kalorie
814.4 kJ /
193.9 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Yasai miso ramen
35 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Cashew sour cream
10 min
Tofu scramble
25 min
Brandy cashew cream
5 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Tapioca fruit cereal
24 godz. 15 min
Vegan butter
8 godz. 5 min