Urządzenia i Akcesoria
Baked beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
water1700 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
kombu (optional) (see Tips)5 cm
-
apple juice concentrate1 tbsp
-
molasses2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
tamari1 tsp
-
seeded wholegrain mustard½ tsp
-
canned tomatoes400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
441.9 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
1721.5 kJ /
409.8 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
24.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Yasai miso ramen
35 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Plant-based parmesan
5 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Tofu scramble
25 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Tomato and lentil dahl
35 min