Urządzenia i Akcesoria
Prawns with coriander coconut rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander stalks, roots and leaves cut into pieces2 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
coconut milk400 g
-
jasmine rice250 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
mixed vegetables of choice (see Tips)200 g
-
medium raw prawns peeled but with tail intact (see Tips)24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1074 mg
Białko
30.9 g
Kalorie
2105.9 kJ /
501.4 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut turmeric fish curry
40 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
Tom kha prawns
25 min
Hot and sour prawn soup
45 min
Fish soup
40 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Curry laksa
45 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min