Urządzenia i Akcesoria
Prawns with coriander coconut rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander stalks, roots and leaves cut into pieces2 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
coconut milk400 g
-
jasmine rice250 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
mixed vegetables of choice (see Tips)200 g
-
medium raw prawns peeled but with tail intact (see Tips)24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1074 mg
Białko
30.9 g
Kalorie
2105.9 kJ /
501.4 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Asian-style mussels
30 min
Prawn noodle curry
10 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Open fish burgers
1 godz.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Spiced coriander prawns
25 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min
Cypriot grain salad
45 min