Urządzenia i Akcesoria
Spicy eggs with tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
white sugar to taste1 - 2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Spicy eggs
-
oil for greasing
-
eggs4
-
dried chilli flakes8 pinches
-
salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
boiling water500 g
-
labne to serve (optional - see Tips)
-
flatbreads to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
487.7 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1186.1 kJ /
282.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Turmeric fish
30 min
Avocado dressing
10 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Florentine potato cakes
40 min
Samke harra
35 min
Spiralised vegetable soup
24 godz. 50 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min