Urządzenia i Akcesoria
Spicy eggs with tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
white sugar to taste1 - 2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Spicy eggs
-
oil for greasing
-
eggs4
-
dried chilli flakes8 pinches
-
salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
boiling water500 g
-
labne to serve (optional - see Tips)
-
flatbreads to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
487.7 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1186.1 kJ /
282.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Jeera rice (Cumin rice)
20 min
Pear mulled wine
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Turmeric fish
30 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min