Urządzenia i Akcesoria
Spicy eggs with tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
white sugar to taste1 - 2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Spicy eggs
-
oil for greasing
-
eggs4
-
dried chilli flakes8 pinches
-
salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
boiling water500 g
-
labne to serve (optional - see Tips)
-
flatbreads to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
487.7 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1186.1 kJ /
282.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Brown rice salad
40 min
Kale, chia, pear and orange smoothie
25 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min