Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- 1000 - 1400 g water, to cover (not higher than the 2L maximum fill level)
- 60 g tahini (see Tips)
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra leaves to garnish
- 20 - 30 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to fry and extra to drizzle
- 4 garlic cloves, 2 cloves thinly sliced
- 100 g pancetta, diced
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1222.7 kJ / 292.2 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 608.5 mg
Alternatywne przepisy
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Gwinganna polenta with vegetables
1sa 10 dk
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 dk
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30min
Curried pickled fish
49 Std.
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Quick herb paste
10 dk
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Pumpkin and ginger soup
35min