Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and ginger soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil15 g
-
fresh ginger15 g
-
butternut pumpkin cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
cashews60 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
water adjust to desired consistency (see Tips)700 - 750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
250 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
767.9 kJ /
183.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin soup
30 min
Zucchini soup
25 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 godz.
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Broccoli soup with sage oil
30 min