Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and ginger soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil15 g
-
fresh ginger15 g
-
butternut pumpkin cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
cashews60 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
water adjust to desired consistency (see Tips)700 - 750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
250 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
767.9 kJ /
183.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Pumpkin soup
30 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Broccoli almond soup
30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min