Urządzenia i Akcesoria
Korean Bo ssam (MEATER+®)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 29 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3255.6 mg
Białko
55.4 g
Kalorie
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Tłuszcz
66.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean fried chicken
4 godz.
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
Hoisin pork bowl
45 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Smash burger taco
40 min