Urządzenia i Akcesoria
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fish sauce20 g
-
white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
636.3 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
863.7 kJ /
206.4 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Chopped Asian Salad
20 min
Thai watermelon salad
50 min
Green Shakshuka
40 min
Spiced Corn Salad
25 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min