Urządzenia i Akcesoria
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fish sauce20 g
-
white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
636.3 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
863.7 kJ /
206.4 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shanghai Mooncake
Brak ocen
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Thai watermelon salad
50 min
Scallops with pea purée
25 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min