
Urządzenia i Akcesoria
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fish sauce20 g
-
white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
636.3 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
863.7 kJ /
206.4 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter, TM6)
20 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min