Urządzenia i Akcesoria
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fish sauce20 g
-
white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
636.3 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
863.7 kJ /
206.4 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime coriander vinaigrette
10 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Creole Seasoning
5 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Smoky Mexican bean soup
35 min