
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 1200 g d'eau
- 250 g de carottes en cubes
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 160 g de nouilles udon sèches
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g de filet de bœuf en très fines tranches
- huile de sésame pour la finition (opcjonalnie)
- sauce de soja pour la finition (opcjonalnie)
- 10 brins de coriandre fraîche ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 318 kcal / 1341 kJ
- Białko
- 27 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 38 g