Wersje kompatybilne
Pasta al farro cremosa con asparagi e fragole
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 6 asparagi verdi a pezzi (1 cm)
- 5 fragole, pulite e a metà
- 170 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
lub 1 dado per brodo vegetale - 80 g di pasta secca tipo conchiglie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)
50 Min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Merluzzo con salsa di soia e zenzero con riso e contorno di verdure autunnali
40min
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1 Std.
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30 Min
Macedonia sottovuoto
2 Std.
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1 Std. 40 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto con fichi e speck
40min