Pasta al farro cremosa con asparagi e fragole

Pasta al farro cremosa con asparagi e fragole

4.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porzione

Składniki

  • 30 g di scalogno
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 6 asparagi verdi a pezzi (1 cm)
  • 5 fragole pulite e a metà
  • 170 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale
  • 80 g di pasta secca tipo conchiglie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 20 mg
Białko 14 g
Kalorie 2243 kJ / 536 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...