Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di seitan, a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di daikon, a pezzi (1-2 cm)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
lub ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 320 g di pasta secca tipo caserecce di farro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di tofu a dadini
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1531 kJ / 366 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 49.1 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burro di mais (vegan)
25min
Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto
40min
Tuberi stufati e cereali a Cottura Lenta
Brak ocen
Noodle di soba con tofu
35min
Tagliatelle alle verdure con salsa alle arachidi (vegan)
30 Min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1h
Orecchiette cime di rapa e seitan
40min
Purè di carciofi e tofu
20min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Finto tiramisù (senza uova)
1h 30min
Penne seitan, mandorle e salvia
20min
Frittata senza uova
1 godz. 50 min