Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di bieta verde a costa argentata
- 15 g di mandorle pelate
- 1000 g di acqua
- 80 g di lenticchie rosse, secche
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 3 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 4 cucchiaini di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di papaya a dadini (1 cm)
- 2 cipollotti a rondelle
- 50 g di Feta sbriciolata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Insalata di zucchine e asparagi
35 Min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1j 30 menit
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Insalata di carciofi e fagioli
1 godz. 5 min
Quinoa germogliata con verdure raw
51hod. 25min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 min
Taccole speziate all'asiatica
30 min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1j 30 menit