Fagioli e verdure

Fagioli e verdure

3.8 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di gambo di sedano a pezzi
  • 120 g di carote pelate e a pezzi
  • 1 peperoncino rosso senza semi, a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 200 g di cipolle a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di cumino in polvere
  • ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 400 g di fagioli borlotti in scatola scolati e sciacquati
    400 g di fagioli tondini, in scatola, scolati e sciacquati
  • 6 - 8 fette di pane casereccio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 730.7 mg
Białko 11.4 g
Kalorie 1186.9 kJ / 283.7 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 10.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 35.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...