Urządzenia i Akcesoria
Mushrooms stuffed with onion ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
fresh field mushrooms cups only; stalks reserved8
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
onion (approx. 160 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta (see Tips)400 g
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1958.1 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
795 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onsen Eggs
50 min
Cheesekut
24 godz. 10 min
Soy Braised Whole Chicken
Brak ocen
Pork Ball Soup With Cabbage
Brak ocen
Seafood Congee
50 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Brak ocen
Gluten free loaves
2 godz. 15 min
Chopped Liver
1 godz.
Keto Chocolate Chip Cookie Dough Fat Bomb
50 min