Mushrooms stuffed with onion ricotta

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • fresh field mushrooms cups only; stalks reserved
    8
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • onion (approx. 160 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    8 sprigs
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • ricotta (see Tips)
    400 g
  • sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1958.1 mg
Białko 12.4 g
Kalorie 795 kJ / 190 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...