Brownies caramel beurre salé et noix de pécan

Brownies caramel beurre salé et noix de pécan

4.0 137 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
9 parts

Składniki

Le brownie
  • de beurre doux et un peu pour le moule
    120 g
  • œufs
    2
  • de sucre en poudre
    170 g
  • de sucre vanillé maison
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • d'espresso
    2 c. à soupe
  • de farine de blé
    90 g
  • de levure chimique
    1 c. à café
  • de cacao en poudre
    50 g
Le caramel beurre salé et la finition
  • de sucre en poudre
    250 g
  • d'eau
    1030 g
  • de jus de citron (voir "Conseil(s)")
    1 c. à café
  • de beurre doux coupé en morceaux
    50 g
  • de noix de pécan
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de vinaigre
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 518 kcal / 2169 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 56 g
Błonnik 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...