Risotto au pesto et au chèvre

Risotto au pesto et au chèvre

4.3 294 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

Le pesto
  • de basilic frais équeutés
    3 bouquets
  • gousse d'ail
    1
  • de pignons de pin
    50 g
  • d'huile d'olive
    50 g
Le risotto
  • d'échalotes coupées en quatre
    80 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz spécial risotto
    300 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • d'eau
    700 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • du sel
  • de fromage de chèvre frais émietté
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 688 kcal / 2879 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...