Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 500 g de gnocchi
- 500 g de brocolis
- 5 g de beurre
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu), coupé en morceaux
- 100 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 472 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Lasagne chèvre-courgette
1 Std.
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 Min
Gratin de pâtes au brocoli, poire et bleu
1 Std.
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 Min
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min