Terrine de légumes et mozzarella

Terrine de légumes et mozzarella

2.5 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 parts

Składniki

  • de mozzarella coupée en morceaux
    250 g
  • d'eau
    300 g
  • de poivrons rouges coupés en quatre ou en huit
    600 g
  • de courgettes émincées en tranches fines dans la longueur
    300 g
  • de sel fin à ajuster en fonction des goûts
    1 ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de basilic frais ciselés
    5 brins
  • d'huile d'olive pour le moule
    5 g
  • de riz cuit
    80 g
  • de jambon cru coupées en lanières
    6 tranches

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 249.8 kcal / 1045.3 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 19.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 1257.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...