Boulettes de veau aux herbes

Boulettes de veau aux herbes

4.1 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de carottes coupées en tronçons
    200 g
  • de céleri-rave coupé en morceaux
    200 g
  • d'oignon coupé en deux
    70 g
  • d'échalotes
    35 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de persil plat frais ciselés
    2 brins
  • de coriandre fraîche ciselés
    10 brins
  • de veau coupé en dés
    400 g
  • de jambon fumé coupé en morceaux
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • œuf
    1
  • d'eau
    300 g
  • cube de bouillon de légumes émietté
    1
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier frais
    1
  • de petits pois surgelés
    200 g
  • de beurre
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 366 kcal / 1534 kJ
Białko 44.8 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 13.3 g
Błonnik 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...