Pommes Anna, salade de trévise, poires et sauce au bleu

Pommes Anna, salade de trévise, poires et sauce au bleu

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz.
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre (type Charlotte ou Amandine)
    1000 g
  • de beurre demi-sel
    80 g
  • de thym frais
    3 brins
  • poires Conférence en tranches
    2
  • de beurre
    20 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu
    2 pincées
  • salade de Trévise émincée
    1
  • botte de radis
    1
  • de raisins secs
    50 g
  • de cerneaux de noix
    50 g
  • échalote
    1
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe
  • de fromage bleu des Causses
    185 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de poivre moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 864 kcal / 3602 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 57 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...