Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 15 克 薑 ,切絲
- 200 克 松阪肉 ,切片(約0.5公分厚)
- 150 克 綜合甜椒 ,切條(寬約1公分)
- 15 克 醬油
- 60 克 原味腰果
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1435.7 kJ / 343.2 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8208.9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 410.5 mg