
Urządzenia i Akcesoria
沙茶菠菜羊肉冬粉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
冬粉 ,(約1 把)30 克
-
火鍋羊肉片180 克
-
米酒10 克
-
味醂10 克
-
沙茶醬55 克
-
蒜頭5 克
-
油15 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) ,斜切片1 支
-
水130 克
-
菠菜 ,切段180 克
-
醬油10 克
-
鹽½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
297.5 kcal /
1244.6 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
10.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Sód
878.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

暖心食療
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan