蒜炒五花

蒜炒五花

4.1 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 米酒
    1 大匙
  • 五花肉 ,切片(約3x5x1公分)
    150 克
  • 5 克
  • 蒜苗 ,切斜段(約3公分)
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ,依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    10 克
  • 白醋
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 177.1 kcal / 740.3 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 72.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...