Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 5 克 薑
- 10 克 油
- 60 克 豬絞肉
- 200 克 新鮮四季豆 ,切段(約4公分)
- 10 克 醬油
- 5 克 米酒
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 321.9 kJ / 77 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Błonnik
- 0.9 g