豬肉末炒四季豆
TM5 TM6

豬肉末炒四季豆

4.6 (39 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 5 克 薑
  • 10 克 油
  • 60 克 豬絞肉
  • 200 克 新鮮四季豆 ,切段(約4公分)
  • 10 克 醬油
  • 5 克 米酒

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
321.9 kJ / 77 kcal
Białko
4.2 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy