
Urządzenia i Akcesoria
蔥燒雞腿
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)350 克
-
醬油2 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
蔥90 克
-
油10 克
-
糖1 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
醬油膏1 大匙
-
水100 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片10 克
-
白胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
178.5 kcal /
746.3 kJ
Białko
17.4 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
4.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
400.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan