甜豌豆炒雙鮮

甜豌豆炒雙鮮

4.7 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 草蝦仁 ,去腸泥
    100 克
  • 花枝 ,切段(約3公分)
    100 克
  • 米酒
    15 克
  • 500 克
  • 新鮮甜豌豆 ,洗淨,剝除兩側粗纖維
    150 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 雪白菇 ,去根部,撥散
    70 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 醬油 (可省略)
    5 克

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 394.2 kcal / 1643.5 kJ
Białko 43.9 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 28.2 g
Błonnik 12.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 777.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...