醬燒豬軟骨

醬燒豬軟骨

4.8 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 1250 克
  • 豬軟骨 ,切塊(約3公分)
    350 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 辣豆瓣醬
    15 克
  • 醬油
    20 克
  • 二砂糖
    15 克
  • 紹興酒
    10 克
  • 豆豉 ,略微壓扁
    2 茶匙
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    100 克
  • 白蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    100 克
  • ,切段(約5公分)
    15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 319.1 kcal / 1333.8 kJ
Białko 18.3 g
Tłuszcz 22.4 g
Węglowodany 10.3 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 51.1 g
Sód 648.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...