醬燒豬軟骨
TM5 TM6

醬燒豬軟骨

4.8 (11 ocen)

Składniki

  • 1250 克 水
  • 350 克 豬軟骨 ,切塊(約3公分)
  • 15 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 15 克 辣豆瓣醬
  • 20 克 醬油
  • 15 克 二砂糖
  • 10 克 紹興酒
  • 2 茶匙 豆豉 ,略微壓扁
  • 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 100 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
  • 100 克 白蘿蔔 ,切塊(約3公分)
  • 15 克 蔥 ,切段(約5公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1333.8 kJ / 319.1 kcal
Białko
18.3 g
Węglowodany
10.3 g
Tłuszcz
22.4 g
Tłuszcz nasycony
51.1 g
Błonnik
1.7 g
Sód
648.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy