Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1250 克 水
- 350 克 豬軟骨 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蒜頭
- 15 克 油
- 15 克 辣豆瓣醬
- 20 克 醬油
- 15 克 二砂糖
- 10 克 紹興酒
- 2 茶匙 豆豉 ,略微壓扁
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
- 100 克 白蘿蔔 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蔥 ,切段(約5公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1333.8 kJ / 319.1 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 51.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 648.3 mg