
Urządzenia i Akcesoria
花椰菜炒雞肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
水1000 克
-
綠花椰菜 ,切小朵100 克
-
油15 克
-
嫩薑 ,切片15 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)150 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
185.9 kcal /
777.8 kJ
Białko
16.2 g
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
2.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
6476.8 g
Sód
278.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan