
Urządzenia i Akcesoria
西芹松阪豬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
醬油10 克
-
糖5 克
-
松阪肉 ,切斜薄片(寬約3公分)200 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
西洋芹 ,去除粗纖維,切片(約3公分)200 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片15 克
-
蔥 ,切段(約4公分)15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
198.1 kcal /
828.1 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
5.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Sód
328.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-豬肉
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan