Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ⅛ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 醬油
- 5 克 糖
- 200 克 松阪肉 ,切斜薄片(寬約3公分)
- 15 克 蒜頭
- 15 克 油
- 200 克 西洋芹 ,去除粗纖維,切片(約3公分)
- 15 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 大匙 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 828.1 kJ / 198.1 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 33 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 328.8 mg