西芹松阪豬

西芹松阪豬

4.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 醬油
    10 克
  • 5 克
  • 松阪肉 ,切斜薄片(寬約3公分)
    200 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 西洋芹 ,去除粗纖維,切片(約3公分)
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    15 克
  • ,切段(約4公分)
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 198.1 kcal / 828.1 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 5.4 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 33 g
Sód 328.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...