
Urządzenia i Akcesoria
花椰菜炒豬肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜頭 ,切片15 克
-
紅蘿蔔 ,切片50 克
-
豬里肌肉 ,切片150 克
-
綠花椰菜,切小朵200 克
-
水15 克
-
鹽 ,依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
488.9 kcal /
2043.6 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
32.1 g
Węglowodany
17.6 g
Błonnik
7.5 g
Sód
895.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan

舒心饗宴
24 Przepisy
Tajwan
Tajwan