花椰菜炒豬肉

花椰菜炒豬肉

4.4 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜頭 ,切片
    15 克
  • 紅蘿蔔 ,切片
    50 克
  • 豬里肌肉 ,切片
    150 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    200 克
  • 15 克
  • ,依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 488.9 kcal / 2043.6 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 32.1 g
Węglowodany 17.6 g
Błonnik 7.5 g
Sód 895.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...