臘腸炒青椒

臘腸炒青椒

4.4 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 廣式臘腸 (或肝腸),切片(厚約1公分)
    150 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 蒜頭 ,切片
    10 克
  • 青椒 ,切條(約1.5公分)
    250 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 194.8 kcal / 814.1 kJ
Białko 9.6 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 599.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...