臘腸炒青椒
TM6

臘腸炒青椒

4.4 (17 ocen)

Składniki

  • 150 克 廣式臘腸 (或肝腸),切片(厚約1公分)
  • 1 大匙 米酒
  • 10 克 蒜頭 ,切片
  • 250 克 青椒 ,切條(約1.5公分)
  • 1 小撮 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
814.1 kJ / 194.8 kcal
Białko
9.6 g
Węglowodany
10.2 g
Tłuszcz
10.5 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
2.2 g
Sód
599.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy