
Urządzenia i Akcesoria
臘腸炒青椒
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
廣式臘腸 (或肝腸),切片(厚約1公分)150 克
-
米酒1 大匙
-
蒜頭 ,切片10 克
-
青椒 ,切條(約1.5公分)250 克
-
白胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
194.8 kcal /
814.1 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
10.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
599.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan