Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 廣式臘腸 (或肝腸),切片(厚約1公分)
- 1 大匙 米酒
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 250 克 青椒 ,切條(約1.5公分)
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 814.1 kJ / 194.8 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 599.7 mg