
Urządzenia i Akcesoria
芹菜枸杞炒豆包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
油5 克
-
嫩薑 ,切絲10 克
-
芹菜 ,切段(約5公分)80 克
-
炸豆包 ,切寬條(約1.5公分)200 克
-
水10 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
糖⅛ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
236.9 kcal /
991 kJ
Białko
26.2 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
7.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2756.2 g
Sód
596.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan