舒肥嘴邊肉

舒肥嘴邊肉

5.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 米酒
    30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 花椒粒
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 豬頰肉
    300 克
  • 薑 (opcjonalnie) ,切片
    5 克
  • 青蔥 ,切段,約8公分
    1 支
  • 1800 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 醬油膏
    25 克
  • 味醂
    10 克
  • 香油 ,少許
  • 薑 (opcjonalnie) ,切絲
    25 克

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 656 kcal / 2742.2 kJ
Białko 55.4 g
Tłuszcz 35.8 g
Węglowodany 20.3 g
Sód 2261.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...