Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 米酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 花椒粒
- ½ 茶匙 鹽
- 300 克 豬頰肉
- 5 克 薑 ,切片
- 1 支 青蔥 ,切段,約8公分
- 1800 克 水
- 10 克 蒜頭
- 25 克 醬油膏
- 10 克 味醂
- 香油 ,少許
- 25 克 薑 ,切絲 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2742.2 kJ / 656 kcal
- Białko
- 55.4 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Sód
- 2261.8 mg