Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 油
- 200 克 杏鮑菇 ,切丁(約1公分)
- 200 克 五香豆干 ,切丁(約1.5公分)
- 50 克 毛豆仁
- 30 克 辣豆瓣醬
- 10 克 醬油
- 1 大匙 糖
- 10 克 米酒
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切圈
- 15 克 新鮮九層塔 ,只取葉子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 792.7 kJ / 196.4 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 4.4 g