
Urządzenia i Akcesoria
塔香豆干杏鮑菇
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)50 克
-
油15 克
-
杏鮑菇 ,切丁(約1公分)200 克
-
五香豆干 ,切丁(約1.5公分)200 克
-
毛豆仁50 克
-
辣豆瓣醬30 克
-
醬油10 克
-
糖1 大匙
-
米酒10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈10 克
-
新鮮九層塔 ,只取葉子15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
196.4 kcal /
792.7 kJ
Białko
13.7 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
14.5 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan