塔香豆干杏鮑菇

塔香豆干杏鮑菇

4.7 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    50 克
  • 15 克
  • 杏鮑菇 ,切丁(約1公分)
    200 克
  • 五香豆干 ,切丁(約1.5公分)
    200 克
  • 毛豆仁
    50 克
  • 辣豆瓣醬
    30 克
  • 醬油
    10 克
  • 1 大匙
  • 米酒
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切圈
    10 克
  • 新鮮九層塔 ,只取葉子
    15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 196.4 kcal / 792.7 kJ
Białko 13.7 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 14.5 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...