
Urządzenia i Akcesoria
辣味燉蔬菜
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 人份
Składniki
-
紫洋蔥 ,切塊200 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,依個人口味調整1 根
-
橄欖油10 克
-
新鮮蕃茄 ,切塊750 克
-
綜合甜椒 (如:黃、紅椒),切條(長約2公分)200 克
-
鹽1 - 1 ½ 茶匙
-
罐裝玉米粒 ,瀝乾水份150 克
-
罐裝腰豆 ,瀝乾水份 (瀝乾前約800克)500 克
-
素蘑菇香腸 (450-600克)6 根
-
香菜 ,只取葉子3 - 4 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
418 kcal /
1745 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan