薑汁番茄

薑汁番茄

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 人份

Składniki

  • 二砂糖
    50 克
  • ,去皮
    10 克
  • 醬油膏
    50 克
  • 甘草粉 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
    ¼ 茶匙 梅粉
  • 2 茶匙
  • 番茄 ,(黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊
    2 - 3 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 73.3 kcal / 306.5 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 16.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 690.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...