
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 二砂糖
- 10 克 薑 ,去皮
- 50 克 醬油膏
-
¼
茶匙 甘草粉 (opcjonalnie)
lub ¼ 茶匙 梅粉 (opcjonalnie) - 2 茶匙 水
- 2 - 3 顆 番茄 ,(黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 73.3 kcal / 306.5 kJ
- Białko
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 690.9 mg