薑汁番茄
TM6 TM5

薑汁番茄

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 50 克 二砂糖
  • 10 克 薑 ,去皮
  • 50 克 醬油膏
  • ¼ 茶匙 甘草粉 (opcjonalnie)
    lub ¼ 茶匙 梅粉 (opcjonalnie)
  • 2 茶匙 水
  • 2 - 3 顆 番茄 ,(黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
306.5 kJ / 73.3 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
16.6 g
Tłuszcz
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1.1 g
Sód
690.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy