
Urządzenia i Akcesoria
薑汁番茄
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 人份
Składniki
-
二砂糖50 克
-
薑 ,去皮10 克
-
醬油膏50 克
-
甘草粉 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
水2 茶匙
-
番茄 ,(黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊2 - 3 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
73.3 kcal /
306.5 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
690.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

消暑聖品
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan