
Urządzenia i Akcesoria
毛豆仁炒豆乾
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油15 克
-
新鮮毛豆仁75 克
-
豆干 切丁200 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
醬油10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
210 kcal /
881 kJ
Białko
17.027 g
Tłuszcz
10.155 g
Węglowodany
11.184 g
Błonnik
3.965 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan