冷拌秋葵雞肉

冷拌秋葵雞肉

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 雞胸肉
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 昆布
    3 克
  • 600 克
  • 新鮮秋葵
    200 克
  • 米酒
    25 克
  • 醬油
    35 克
  • 味醂
    25 克
  • 金針菇 ,切除根部,稍微分開
    1 包

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 177.6 kcal / 743 kJ
Białko 18.9 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 830.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...