Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 雞胸肉
- ½ 茶匙 鹽
- 3 克 昆布
- 600 克 水
- 200 克 新鮮秋葵
- 25 克 米酒
- 35 克 醬油
- 25 克 味醂
- 1 包 金針菇 ,切除根部,稍微分開
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 743 kJ / 177.6 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 830.5 mg